I Love Musicals – världens största musikalkonsert på Ullevi i sommar
2017-01-24

I Love Musicals

I Love Musicals – världens största musikalkonsert på Ullevi i sommar

Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg tillsammans på scen för första gången.

I Love Musicals, Peter Jöbacks egen hyllning till musikalgenren, är tillbaka i ett större format än någonsin tidigare! Den 17 juni uppträder Peter Jöback tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg i en galakväll på Ullevi i Göteborg. En historisk afton som med 40-mannaorkestern Stockholm Sinfonietta, en stor dans-och sångensemble och gästande stjärnsolister från Broadway och West End blir världens största musikalkonsert.

Biljetterna släpps på fredag den 27 januari kl 10.00 via Livenation.se

Peter, som hyllats både på Londons West End och på Broadway när han spelade den legendariska titelrollen i ”The Phantom of the Opera”, har under året gjort succé som Fantomen här hemma i Sverige.
“Det känns fantastiskt att ta mitt drömprojekt I Love Musicals till landets mest klassiska sommararena tillsammans med några av världens främsta musikalartister!” – säger Peter Jöback.

Sommarens stora musikalkväll i Göteborg är första gången som de tre svenska giganterna Jöback, Sjöholm och Körberg  står tillsammans på scenen. Stjärnglansen kommer förstärkas ytterligare med gästande musikalstjärnor  från Broadway och West End. Precis som under tidigare turnéer med I Love Musicals framförs musiken av den internationellt renommerade 40-mannaorkestern Stockholm Sinfonietta.  Konserten kommer alltså med råge göra skäl för namnet ”I Love Musicals – Allstars”.

2017 års Ullevikonsert blir Peter Jöbacks femte uppsättning av I Love Musicals. Konsertkonceptet skapades 2012 som en hyllning till musikteatergenren och blev en omedelbar publiksuccé som turnerade runt bland utsålda skandinaviska arenor och förra sommaren sattes I Love Musicals upp i Tokyo. Idén var lika enkel som framgångsrik – att spela de bästa låtarna från de största musikalerna i en grandios produktion, för den stora publiken av musikalälskare runt om i landet!

Även kritikerna deltog i hyllningarna, några exempel:
”Det går förmodligen inte att göra en mer kärleksfull hyllning till musikalgenren” skrev Aftonbladet och Expressen lät oss veta att ”Peter är en av världens bästa musikalartister”.

Biljetterna till I Love Musicals – Allstars den 17 juni på Ullevi släpps på fredag den 27 januari kl 10.00 via Livenation.se.

Datum

17.6 – Göteborg, Ullevi

[Fler nyheter]

d&d management

Ölandsgatan 42 SE-116 63 Stockholm Sweden
?>