Per Gessle släpper duetten “Småstadsprat” med Lars Winnerbäck
2017-03-17

småstadsprat

Småstadsprat” är första singeln från Per Gessles svenska solo-album En Vacker Natt.

Så här säger Per själv om låten: ”Jag skrev Småstadsprat nere i Halmstad i början av maj förra året när solen började komma på allvar. Det blev en av signaturlåtarna för hur jag ville att min nya platta skulle låta. Jag ville ha med Helena Josefsson i refrängerna och sen träffade jag Lasse Winnerbäck på Sofiero i Helsingborg i juli och frågade honom om han ville sjunga lite också. Han gillade låten och slog till. Texten handlar om att vara ung och förälskad och förvirrad och besviken på en och samma gång. Vardagsmat i småstäder”.

Per Gessle är en hel värld av musik. Han har tre framgångsrika karriärer i bagaget: Gyllene Tider, Roxette och sin solokarriär. Dessutom har han nästan alltid ett antal sidoprojekt på gång. Nu ger han inom kort ut två separata album med nya svenska låtar: En Vacker Natt i slutet av april och En Vacker Dag i september. Och som av en händelse heter hans sommarturné En Vacker Kväll. Premiär i Helsingborg den 6 juli.

Albumen innehåller sex duetter, tre på varje och ”Småstadsprat” med Lars Winnerbäck är första singeln från En Vacker Natt och kommer den 17 mars.

Enjoy!

www.gessle.com

www.facebook.com/realpergessle

Presskontakt: Liza Berthelsen liza@border.se Tel: 08-4705162 eller 070-2244063
Management: Dimberg Management marie@dimberg.com
Distribution och försäljning: Sony Music Sverige
Space Station 12 är ett skivbolag under exklusiv licens av BMG Scandinavia.

[Fler nyheter]

d&d management

Ölandsgatan 42 SE-116 63 Stockholm Sweden
?>